+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Pension 15 Recenze

Hodnocení hotelu

83%
Velmi dobré

dle 44 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    88%
  • Vybavení

    83%
  • Pohodlí

    68%
  • Poměr cena/kvalita

    83%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

rodina se staršími dětmi, 1.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Kateřina

rodina se staršími dětmi, 30.4.2017

Bor Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Líbilo se nám vlídné přijetí,paní recepční byla ochotná a ubytovala nás už dopoledne. Poloha hotelu pro nás byla také velmi vyhovující.

  • Jediné, co bych mohla vytknout je, že v apartmánu s kuchyňkou chybělo mýdlo, zřejmě paní uklízečka zapomněla doplnit. A také už dnes bývá na pokojích televize, která zde nebyla. Ale bez té jsme se obešli. Jinak vše OK.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

ALEŠ BERAN

mladý pár, 20.1.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 2.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jarmila

skupina přátel, 18.12.2016

Žilina Slovensko

  • Celkové hodnocení
64 %
  • vzdialenosť od centra mesta

  • mali sme so sestrou tú najmenšiu izbu akú som v živote videla, nedalo sa poriadne ísť do postele, liezli sme cez posteľ, bolo to nepohodlné, netesnili okná, celú noc fúkalo, museli sme si otočiť vankúše naopak (ku dverám), chýbali tam dve stoličky. Postele sa na dlažbe posúvali. Vedeli sme, že sociálky budú vonku, ale že vnútri to bude také stiesnené sme neočakávali. Táto izba mala dosť vysokú cenu vzhľadom k ostatným, určite si zaslúžila menšiu cenu.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
8

Radek Šmíd

skupina přátel, 9.12.2016

Plzeň Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Zdenek

dospělý pár, 4.12.2016

Turnov Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Příjemná paní v recepci.

  • Nic,co by stálo za zmínku.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Sabina

dospělý pár, 26.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jana

skupina přátel, 12.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Pokoje jsou malinké a velmi jednoduše vybaveny, ale čisté. Paní na recepci byla rázná, ale příjemná. Za tu cenu slušné ubytování.

  • V noci hluk, jak se hosté vraceli postupně na pokoje, nedoporučovala bych jako ubytování pro menší děti. Koupelna a WC není součástí pokoje. Ideální ubytování jen "na přespání"

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 5.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 30.10.2016

English

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimír Filipko

jednotlivec, 21.10.2016

Bratislava Slovensko

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Blízko centra

  • Dosť tenké steny na izbách, skoro celú noc som počul chrápajúceho suseda.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 20.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
87 %
  • Flexibilnost přizpůsobit se potřebám klienta..Bylo to i o štěstí, ale vzájemná komunikace na jedničku

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Katarína

skupina přátel, 16.10.2016

Martin Slovensko

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Hotel je čistý, nie je problém s kúrením, páči sa mi dobová výzdoba jedálne, blízko do centra, výborné ceny

  • bývali sme na prízemí, veľmi nepríjemný je pohľad z okna na chodcov v úrovni očí. Na tomto prízemí veľmi zapácha kanalizácia!!!!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Miluše

jednotlivec, 11.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Paní z recepce moc milá a ochotná, moc ráda se příště vrátím. Vše bylo skvělé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 15.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jitka Urbanova

skupina přátel, 11.9.2016

Zirndorf Německo

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Skvělý hotel. Skvělý personál. Skvělé pohodlí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 7.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Dekorace jidelny,dvur,ciste a vonave pradlo,parkovani ve dvore.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 4.9.2016

Slovensko

  • Celkové hodnocení
48 %
  • I liked that i had the possibility to go on my own from another door out of the Pension whetever i wanted, so didnt need to go via reception all the time. The Pension has a good position in the city, near Florenc and railway station and old town.

  • I didnt like the room itself, bed was clean and tidy but the couch looked horrible like dirty or really old. There was no TV or even Radio in the room, no fohn to get your hair dry, no soap in the bathroom, toilet paper really cheapest that they could buy, i really wouldnt call it apartment, maybe just single bed room. I didnt like one more thing, as i moved out from the room and wanted to bring the keys back to the reception, (you needed to pay 200krowns as caution for the keys if you would loose them, ) the woman on the reception not even asked me if there was everything fine with the room, nothing, she pushed me the 200krowns in to the face and said buy, that wasnt really pleasant to mee as a guest. Thanks

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.